Service van Apotheek Sassenheim – Apotheek Sassenheim – Sassenheim

Apotheek Sassenheim

Service van Apotheek Sassenheim

U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht. Onderaan deze pagina vindt u onze  adresgegevens en locatie. Wilt u meer weten over ons en onze specialisaties neem dan gerust contact met ons op!

Acties

Bent u lid van ANBO, PCOB of KBO? Of verzekerd bij Zorg en Zekerheid? Op vertoon van uw lidmaatschapkaart of verzekeringspas ontvangt u 10% kassakorting op produkten uit het zelfzorgassortiment. Niet te gebruiken in combinatie met andere kortingsacties of de stempelkaart.
Zie ook Servicepas en Stempelkaart.

Eigen Risico

Vanaf 2008 geldt een verplicht eigen risico. Voor 2019 bedraagt dit € 385,00 per persoon. Dit wil zeggen dat uw zorgverzekering de eerste € 385,00 in het jaar, die door een zorgverlener bij de uw verzekering is geclaimd, weer bij uzelf in rekening brengt.
Wij geven u dit eigen risico terug met onze stempelkaart, zie onder.

Huidverzorging, Dermocosmetisch centrum

Apotheek Sassenheim voert de merken Vichy, La Roche-Posay, Avène, Louis Widmer, pH-Eucerin, Neutral. Deskundige en ervaren assistenten adviseren u graag.
Met onze Servicepas ontvangt u bij aankoop van deze produkten dubbele punten.
Een aantal maal per jaar organiseert Apotheek Sassenheim een Huidadviesdag: een schoonheidsspecialiste geeft die dag gratis advies. Zie nieuws en de aankondiging op de lichtkrant en in de apotheek.

Pilrecepten

De anticonceptiepil kan zonder een nieuw recept herhaald worden voor maximaal 1 jaar. Bij overstappen naar een andere pil is wel een nieuw recept nodig. U kunt de pil aanvragen bij “Herhaalrecepten”.

Receptenservice

Geneesmiddelen waarvan u nog een herhaalrecept heeft kunt u via de rubriek “Online bestellen” bestellen.
Bij het afhalen ontvangen wij uw herhaalrecept. Ook kunt u via de rubriek “Online bestellen” een recept aanvragen waarvoor u geen herhaling heeft: wij regelen dit bij uw huisarts.
Voor het aanvragen van middelen bij diabetes: zie ook de rubriek “Online bestellen”.
Wilt u dat de middelen die u gebruikt steeds op een afgesproken tijdstip voor u klaar staan? Meldt u dan aan voor ons Zorgabonnement, zie onder.

Servicepas

Met de servicepas van Apotheek Sassenheim spaart u punten bij aankoop van produkten zonder recept.
Bij iedere besteding van € 1,00 ontvangt u 1 punt, bij acties 2 punten.
Bij inlevering van 100 punten ontvangt u € 5,00 korting op een volgende aanschaf.
Niet te gebruiken in combinatie met andere kortingsacties of de stempelkaart.

Spreekuur

Het inloopspreekuur is op woensdag van 10.00 u – 12.00 u. Daarbuiten volgens afspraak.
U kunt aan de balie, telefonisch of via deze website een afspraak maken. Zie ook “Contact, medicijngesprek aanvragen”.

Stempelkaart

Voor elk recept ontvangt u een stempel. Met zeven stempels heeft u een volle kaart. Een volle stempelkaart geeft rechtop 20% korting op een artikel naar keuze (geen geneesmiddel). Maak uw keuze uit ons assortiment: huidverzorgingsprodukten, voedingssupplementen, enz. Niet te gebruiken in combinatie met andere kortingsacties of de Servicepas.

Zorgabonnement

Gebruikt u chronisch geneesmiddelen? En vindt u het prettig dat de apotheek voortaan de herhaalrecepten voor u bij uw huisarts aanvraagt?
Dan is het Zorgabonnement van Apotheek Sassenheim iets voor u!
Met het Zorgabonnement vraagt de apotheek de herhaalrecepten aan bij uw huisarts, in de apotheek worden de geneesmiddelen vooru klaargezet.
Natuurlijk kunnen de geneesmiddelen desgewenst bij u thuis worden bezorgd.
Als u gebruik wilt maken van het Zorgabonnement hoeft u dit alleen maar kenbaar te maken aan uw apotheker of apothekersassistente.