Service van Apotheek Sassenheim – Apotheek Sassenheim – Sassenheim

Apotheek Sassenheim

Apotheek Sassenheim

Hoofdstraat 190 2171BM Sassenheim Tel:0252-210169 Fax:0252-232858

apotheek@apotheeksassenheim.nl 

 

Welkom bij Apotheek Sassenheim

Let op: per 1 januari 2021 is de apotheek op zaterdag geopend van 9.00 uur - 13.00 uur!
Let op: bestellen via herhaalnummer komt te vervallen per 1 april 2021. Daarom wordt een herhaalnummer nu niet meer vermeld op het etiket. Voor verdere informatie: kijk lager op de pagina.

U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over geneesmiddelenVia de website kunt u bovendien:

Via MGN kunt u de app Medgemak activeren en ook op deze manier gemakkelijk uw herhaalrecepten bestellen.

Voor kortingsacties zie de rubriek Service van de apotheek

MGN maken  &nbsp: Herhaalrecepten aanvragen  &nbsp:Inschrijven

Service van Apotheek Sassenheim

U kunt bij ons voor een breed scala aan services terecht. Onderaan deze pagina vindt u onze  adresgegevens en locatie. Wilt u meer weten over ons en onze specialisaties neem dan gerust contact met ons op!

Acties

Bent u lid van ANBO, PCOB of KBO? Of verzekerd bij Zorg en Zekerheid? Op vertoon van uw lidmaatschapkaart of verzekeringspas ontvangt u 10% kassakorting op produkten uit het zelfzorgassortiment. Niet te gebruiken in combinatie met andere kortingsacties.

App MedGemak

Met de app Medgemak is het eenvoudig uw herhaalmedicatie aan te vragen bij de apotheek via uw mobiele telefoon of tablet/I-pad. U heeft uw medicatie-overzicht steeds bij u. En u kunt een bericht sturen naar de apotheek of naar uw huisarts. Nadat u de app heeft gedownload kunt u uw telefoon via MijnGezonheid.net koppelen aan de app. Zie hieronder bij MijnGezondheid.net. Bij vragen hierover helpen wij u graag.

Eigen Risico

Vanaf 2008 geldt een verplicht eigen risico. Voor 2020 bedraagt dit € 385,00 per persoon. Dit wil zeggen dat uw zorgverzekering de eerste € 385,00 in het jaar, die door een zorgverlener bij de uw verzekering is geclaimd, weer bij uzelf in rekening brengt.

Huidverzorging, Dermocosmetisch centrum

Apotheek Sassenheim voert de merken Vichy, La Roche-Posay, Avène, pH-Eucerin, Neutral. Deskundige en ervaren assistenten adviseren u graag. Een aantal maal per jaar organiseert Apotheek Sassenheim een Huidadviesdag: een schoonheidsspecialiste geeft die dag gratis advies. Zie Huidadviesdag en de aankondiging op de lichtkrant en in de apotheek.

MijnGezondheid.net

MijnGezondheid.net is het zorgportaal van uw apotheek en uw huisarts. Na inloggen met uw DigiD heeft u inzage in tal van uw eigen gegevens. Wel moet dit eerst voor u worden ‘open’ gezet. Daarvoor dient u zich eerst aan te melden. Via MijnGezondheid.net kunt u mailen/chatten met de apotheek of huisarts (een e-consult). Dit gebeurt in een beveiligede omgeving, dus uw privacy is gewaarborgd.

Pilrecepten

De anticonceptiepil kan zonder een nieuw recept herhaald worden voor maximaal 1 jaar. Bij overstappen naar een andere pil is wel een nieuw recept nodig. U kunt de pil aanvragen bij “Herhaalrecepten”.

Receptenservice

Geneesmiddelen waarvan u nog een herhaalrecept heeft kunt u via de rubriek “Online bestellen” bestellen.
Bij het afhalen ontvangen wij uw herhaalrecept. Ook kunt u via de rubriek “Online bestellen” een recept aanvragen waarvoor u geen herhaling heeft: wij regelen dit bij uw huisarts.
Voor het aanvragen van middelen bij diabetes: zie ook de rubriek “Online bestellen”.
Wilt u dat de middelen die u gebruikt steeds op een afgesproken tijdstip voor u klaar staan? Meldt u dan aan voor ons Zorgabonnement, zie onder.

Servicepas

We zijn gestopt met de servicepas. Tot 1 juli 2021 kunt u de gespaarde punten nog besteden.
Bij inlevering van 100 punten ontvangt u € 5,00 korting op een volgende aanschaf. Heeft u minder punten op de pas staan, dan wordt dit omgerekend. De punten kunnen alleen gebruikt worden voor korting op een volgende aanschaf. Er wordt geen geld uitbetaald.
Niet te gebruiken in combinatie met andere kortingsacties of de stempelkaart.

Spreekuur

Het inloopspreekuur is op woensdag van 10.00 u – 12.00 u. Daarbuiten volgens afspraak.
U kunt aan de balie, telefonisch of via deze website een afspraak maken. Zie ook “Contact, medicijngesprek aanvragen”.

Stempelkaart

We zijn gestopt met de stempelkaart. Tot 1 juli 2021 zijn volle stempelkaarten nog in te leveren. Een volle stempelkaart geeft rechtop 20% korting op een artikel naar keuze (geen geneesmiddel). Maak uw keuze uit ons assortiment: huidverzorgingsprodukten, voedingssupplementen, enz. Niet te gebruiken in combinatie met andere kortingsacties of de Servicepas.

Zorgabonnement

Gebruikt u chronisch geneesmiddelen? En vindt u het prettig dat de apotheek voortaan de herhaalrecepten voor u bij uw huisarts aanvraagt?
Dan is het Zorgabonnement van Apotheek Sassenheim iets voor u!
Met het Zorgabonnement vraagt de apotheek de herhaalrecepten aan bij uw huisarts, in de apotheek worden de geneesmiddelen voor u gereedgemaakt en u ontvang bericht wanneer alles klaarstaat.
Natuurlijk kunnen de geneesmiddelen desgewenst bij u thuis worden bezorgd.
Als u gebruik wilt maken van het Zorgabonnement hoeft u dit alleen maar kenbaar te maken aan uw apotheker of apothekersassistente.